No Limit kommer på betongcupen

No Limit är ett skateboardcrew som har samlat några av Sveriges främsta skateboardåkande kvinnor.

Men No Limit är mer än bara ett crew! Vi fungerar även som samordnare och tjejernas röst i skateboardkulturen. Vi hjälper till så gott vi kan på olika sätt, både lokalt och nationellt. Vi gör vad vi kan för att tjejerna ska synas och få sin plats på de större skateboardtillställningarna. Dessutom arrangerar vi egna evenemang, så som camps och turnéer.

No Limit bildades 2007 av Andrea Andersson Antunes, Anna Smideman, Ida Östensson och Katta Sterner, som arbetade och fortfarande arbetar lokalt för att peppa tjejer att åka skateboard. Deras syfte med No Limit var att sammanföra de lokala satsningarna och jobba nationellt tillsammans. Med starka viljor och hårt slit förde de samman Sveriges bästa skateboardåkande tjejer för att åka på turné. Det var Sveriges första skateboardturné någonsin med tjejer som bjöd på demo, skateskola och bbq. No Limit Tour 2008 resulterade även i Sveriges första skateboardfilm med tjejer, som går under samma titel. Sedan dess har antalet skateboardåkande tjejer ökat i hela Sverige.

Vi som nu arbetar med No Limit består av fjorton brudar från hela Sverige. Tillsammans gör vi vad vi kan för att öppna upp skateboardkulturen så att det blir lika självklart för tjejer att åka skateboard som för killar.

2742871

Categories: Information

Kommentera